G-Info Spot logo

Ce este G-Info Spot?

G-Info Spot este o platformă de educație sexuală care dorește să ofere fanilor Electric Castle cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avea o viață sexuală responsabilă. Pentru a clădi relații sănătoase, a lua decizii informate despre sex, a gândi critic, a fi bun cu ceilalți și a se iubi pe sine pentru ceea ce sunt.

Pentru a naviga în siguranță prin acest subiect amplu, am creat șase lecții esențiale de educație sexuală. Sunt ghiduri practice & explicative care să te ajute să iei decizii informate, astfel încât să poți iubi așa cum ești, să te bucuri de o viață sexuală responsabilă.

Urmărește materialele de mai jos pentru a învață care-i treaba cu sexul.

Safe Sex Practices, Consent & Healthy Relationships, Understanding & Embracing Sexuality, Anatomy & Hygiene, Pregnancy, Virginity and Sex Myths, Chem Sex & Foreplay.Safe Sex Practices, Consent & Healthy Relationships, Understanding & Embracing Sexuality, Anatomy & Hygiene, Pregnancy, Virginity and Sex Myths, Chem Sex & Foreplay.
Background bubbles

Videoclipuri

Imaginează-ți: Ești la festival, e trecut de 2 noaptea, muzica vibrează, iar tu ești pierdut într-o totală armonie cu cineva "special". Lucrurile evoluează repede, așa că ajungeți în cort și vreți să treceți la pasul următor. Doar atunci realizezi că ai lăsat prezervativele în locker. Vă gândiți că "E ok… Nu se va întâmpla nimic." De fapt, până și cea mai mică atingere poate transforma un moment minunat într-un suvenir cu care nu vrei să pleci de acolo.

Episodul I

Practici Sexuale Responsabile

Episode I
Episode I
Episode I

Consimțământul e când amândoi sunt de acord să danseze. Dar acceptarea unui dans nu înseamnă că te-ai înscris la tot spectacolul. A spune “da” la cha-cha-cha nu înseamnă că te-ai înscris și pentru tango. Dacă ritmul se schimbă, ia o pauză și respectă limitele partenerului tău.

Episodul II

Consimțământ, Relații Sănătoase Și Stereotipuri Sexuale

Episode II
Episode II
Episode II

Castelul reprezintă spațiul explorării, al descoperirilor și al gândirii deschise. Este locul unde ne pierdem pentru a ne regăsi și a celebra cine suntem cu adevărat.

Sexualitatea este la fel de diversă ca mixul DJ-ului tău preferat. Include orientarea ta sexuală (de cine ești atras), comportamentele (ce faci sub cearșafuri) și identitatea sexuală (cum te identifici: masculin, feminin, non-binar). Identitatea de gen, în schimb, poate fi aceeași cu sexul cu care te-ai născut (cisgender) sau nu (transgender).

Episodul III

Înțelegerea Și Acceptarea Sexualității

Episode III
Episode III
Episode III

Hai să povestim puțin despre biologie. Penisul nu este diferit doar în materie de aspect; este un centru al sensibilității, în special în zona glandului și frenului. Scrotul, cu textura sa ușor aspră, protejează testiculele - locul unde se produce testosteronul și sperma. În ceea ce privește vulva, este un peisaj la fel de complex și divers, compus din labii, glandul clitoridian și capișonul, deschiderea uretrei și deschiderea vaginală.

Dacă vrei să ai parte de sex memorabil si responsabil, la Castel, sau în viață, în general, este esențial să îți stăpânești instrumentul.

Atât penisurile, cât și vulvele au caracteristici unice - culori, forme, lungimi diferite. Înțelegerea acestor diferențe este primul pas pentru a-ți trăi viața sexuală în siguranță și a te bucura pe deplin de ea.

Episodul IV

Anatomie Și Igienă

Episode IV
Episode IV
Episode IV

Imaginează-ți că ești la festival, înconjurat de posibilități nesfârșite și experiențe noi. Sentimente noi, o mulțime de oameni frumoși de întâlnit și de cunoscut mai bine - locul potrivit pentru a-ți pierde virginitatea și a explora o intimitate mai profundă...

Reșimți presiunea aceea de “iubire de o vară”.

Dar fă o pauză. Ia-ți un moment de respiro în mijlocul tuturor distragerilor copleșitoare.

Episodul V

Sarcină, Virginitate Și Mituri Sexuale

Episode V
Episode V
Episode V

La festival, unde dorința de a amplifica fiecare moment este puternică, poate fi tentant să amesteci substanțe cu sexul pentru a atinge nivelul maxim de plăcere. Totuși, acest gen de mix de droguri și intimitate duce, de cele mai multe ori, la o realitate distorsionată, umbrind sentimente autentice și aducând riscuri precum dependența, neclaritate în consimțământ sau boli cu transmitere sexuală.

Orgasmele puternice, în schimb, iau naștere din plăcerea subapreciată a intimității lucide.

Episodul VI

Chemsex Și Preludiu

Episode VI
Episode VI
Episode VI

Vrei să-ți testezi cunoștințele despre educația sexuală?

Campania G-Info Spot e susținută de:

FASMRSCORAPride ClujHer TimeEROSSanzieneFarmacia Tei
UNSRLSPLSFSALSAUNEFSISWINTASMISOSTLASVABASC CHEMISLIRAASFEASSIMLSSIMLSUPLSMOSFIIRSSMGASCUT

Susține direct experții SEXUL vs BARZA cu donația ta și susține programele locale de educație sexuală, amplificând cunoașterea și spulberând tabuurile chiar aici, acasă. Contribuția ta ar putea face cu adevărat o diferență. Apasă 'Donează' și să dăm drumul la treabă.